NTT DATA Business Solutions

 

Transformation NOW! 2023

Data-driven. Innovative. Sustainable. 

 

TransformationNOW-Red-bar-for-Key-Visual-1920x50

location De Kas, Woerden, NL     calendar  15 juni 2023


Data-driven. Innovative. Sustainable. Doelen waar élke organisatie aan werkt en die zich afspelen op het snijvlak van business & IT. Om je te helpen om deze ambities te realiseren delen onze experts tijdens Transformation NOW! 2023 de inzichten die je nodig hebt om van jouw organisatie een Intelligent Enterprise te maken.

Wat je kunt verwachten?

  • Klantsessies waarin je onze klanten alles mag vragen over hun overstap naar of implementatie van SAP S/4HANA, hun ervaringen met SAP BTP en andere SAP-oplossingen.
  • Verhalen van toonaangevende sprekers op het gebied van innovatie, sustainability, cloud & hyperscalers en uiteraard op het gebied van data.
  • Showcases met de meest innovatieve technologie (van een AI Nose tot Metaverse en van een Digital Human tot het monitoren van dierenwelzijn met Machine Learning).
  • Break-outsessies met veel interactie waarin je inspiratie op doet van experts die laten zien hoe je met uitdagingen in je industrie om kunt gaan.

Voor wie is TNOW! 2023 interessant?

De agenda van TNOW! is interessant voor organisaties die al SAP hebben en geïnspireerd willen worden door verdere mogelijkheden. Maar, het programma is zéker net zo interessant voor organisaties die nadenken over een overstap naar SAP of over een upgrade van hun huidige SAP-systeem. 

Je kunt nu inschrijven!

Ondanks dat juni ver weg klinkt en het programma nog in de steigers staat, willen we je toch de mogelijkheid geven om je alvast aan te melden voor ons evenement. We hebben namelijk ruimte voor een beperkt aantal bezoekers. 

REGISTREER NU

Dit is het programma voor Transformation NOW! 2023


DATA-DRIVEN.
INNOVATIVE.
SUSTAINABLE.


De rode draad van ons programma? Hoe je toekomstbestendig blijft door in te zetten op innovatie in SAP. Hoe je sustainability tot een integraal onderdeel van je organisatie maakt met behulp van technologie en daarover vervolgens kunt rapporteren. En, hoe je je – door datagedreven te werken - overeind houdt in een digitale wereld die zich steeds meer in de cloud bevindt. De antwoorden hierop krijg je first hand van onze experts én klanten te horen tijdens Transformation NOW!.

Robert Swan-Photo 1-1

Robert Swan komt naar Transformation NOW! 2023

Poolreiziger Robert Swan is de eerste persoon ter wereld die zowel op de Noordpool en Zuidpool heeft gelopen en stak te voet Antarctica over om aandacht te vragen voor klimaatverandering. Tijdens die reis liet hij zien dat dit prima kan met hernieuwbare energie, duurzame spullen en geavanceerde technologie. En daarmee bewees hij: als je in het meest onherbergzame en koudste gebied ter wereld sustainable kan reizen en leven, kan dat overal!

Tijdens Transformation NOW! 2023 – hét SAP-partnerevent van het jaar waar duurzaamheid, innovatie en data centraal staan – vertelt hij zijn indrukwekkende verhaal. Wil je je laten inspireren?

Schrijf je dan snel in!

Dagen

Uren

Minuten

Seconden

 

 

 

 

 

 

 

Registreer nu


Ondanks dat juni ver weg klinkt, willen we je toch de mogelijkheid geven om je alvast aan te melden voor ons evenement. We hebben namelijk ruimte voor een beperkt aantal bezoekers.

Goed om te weten: Transformation NOW! is voor jou als gewaardeerde relatie gratis te bezoeken. Het enige wat je hoeft te doen is je via het formulier inschrijven. Dan houden we je meteen op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom het programma en het event zelf.