Transformation NOW! 2024

 

 

TransformationNOW-Red-bar-for-Key-Visual-1920x50

    calendar  13 juni 2024

De wereld is voortdurend in beweging, nu misschien wel meer dan ooit. Veranderingen die vroeger jaren of zelfs decennia kosten, voltrekken zich nu in een oogwenk. Om bij te blijven en mee te bewegen, is het zaak om zowel flexibel als innovatief te zijn. Tijdens Transformation NOW! 2024 ontdek je hoe je met innovatieve technologie en vooruitstrevende ideeën de toekomst met een gerust hart kunt omarmen. Leer hoe je van jouw organisatie een Intelligent Enterprise maakt.

Save the date of registreer direct

Transformation NOW! 2024 vindt plaats op donderdag 13 juni 2024. Dus pak je agenda erbij en zet deze Transformation NOW! er alvast in. Registreren kan ook al. Het lijkt nu nog ver weg, maar voor je het weet is het zover.

Mis het niet en schrijf je in

We kunnen wel honderd redenen bedenken waarom je de volgende editie van Transformation NOW! niet mag missen. Dit mag je verwachten:

  • Klantsessies waarin je onze klanten alles mag vragen over hun overstap naar of implementatie van SAP S/4HANA, hun ervaringen met SAP BTP en andere SAP-oplossingen.
  • Verhalen van toonaangevende sprekers op het gebied van innovatie, sustainability, cloud en data.
  • Showcases met de meest innovatieve technologie
  • Break-outsessies met veel interactie waarin je inspiratie op doet van experts die laten zien hoe je met uitdagingen in je industrie om kunt gaan.

Voor wie is TNOW! 2024 interessant?

De agenda van TNOW! is interessant voor organisaties die al SAP hebben en geïnspireerd willen worden door verdere mogelijkheden. Maar, het programma is zéker net zo interessant voor organisaties die nadenken over een overstap naar SAP of over een upgrade van hun huidige SAP-systeem.

Je kunt je nu inschrijven!

REGISTREER NU

Transformation NOW! zet bezoekers op allerlei manieren aan het denken

Kijk hier terug op de TNOW! 2023 editie en raak geïnspireerd.

 

Dagverslag

Transformation NOW! 2023 Benelux

Lees hier het blog.

Aftermovie

 

We tellen af naar 13 juni 2024

Dagen

Uren

Minuten

Seconden

Meld je direct aan


Waarom wachten? Meld je meteen aan voor de volgende editie van Transformation NOW! op 13 juni 2024. Het kan maar geregeld zijn.