Hoe pak jij je upgrade naar SAP S/4HANA Cloud aan?

Doe de check!


Het antwoord op de vraag welke migratiestrategie van SAP ECC naar SAP S/4HANA Cloud bij je bedrijf past, dat is niet zomaar te googlen. Dat geldt bijvoorbeeld ook voor de vraag of je moet gaan voor een private of public cloud.
 

Net als met de energiecheck voor je huis om te kijken wat je qua duurzaamheid kunt verbeteren en wat dat zou kosten, of een apk-keuring voor je auto om te zien hoeveel kilometers deze nog mee kan, of een preventieve healthscan voor je lijf, is een check voor je SAP-systeem de manier om te zien wat je eerste stap naar SAP S/4HANA Cloud zou moeten zijn. En wat de impact op je organisatie daarvan zou kunnen zijn.  

Met deze beslisboom zet je al een eerste stap in de goede richting. We zijn benieuwd naar de uitkomst!  

Bekijk de beslisboom hieronder of klik hier om het bestand te downloaden.

SAP-upgrades doe je niet elke dag. Wij wel.
Profiteer van die kennis.  


Zit je op SAP ECC en vind je het lastig om te bepalen hoe je de upgrade naar SAP S/4HANA Cloud moet aanpakken? Wist je dat we een assessment hebben ontwikkeld waarin je tegen een instapprijs met al je stakeholders op een gestructureerde manier een aantal workshops volgt om je ERP-keuze, migratiestrategie, scope, projectaanpak en implementatiebudget te bepalen?